Latud Rikuhul / Tirage Loto Vendredi 13 - Vito Larivot Home Facebook : Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan.

Latud Rikuhul / Tirage Loto Vendredi 13 - Vito Larivot Home Facebook : Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan.. 229 отметок «нравится», 3 комментариев — i̇brahim aydemir (@ibrahimaydemir25) в instagram: Последние твиты от alif (@latud_rikuhul). Görme hassaları onu idrak edemez. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan.

La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. 103.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. Laa tudrikuhul abshaaru wa huwa yudrikul abshaar.

Pelicans Ice Menu : Online Menu Of Pelicans Snoballs ...
Pelicans Ice Menu : Online Menu Of Pelicans Snoballs ... from i0.wp.com
.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr (ebsâra) ve huvel lâtîful habîr (habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve. Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan. Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr enam suresi 103.ayet deneyin kendiniz şahit olun 21 kez okuyun niyet edin yatın. Ve o, görme hassalarını idrak eder. La tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir.

103.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru).

Bizi, anamızı, babamızı, müminleri bağışla. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Mukhamad rokhim mulyana alif ahmad biyadillah. Gözler onu fark edip kavrayamaz. Последние твиты от alif (@latud_rikuhul). La tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Görme hassaları onu idrak edemez. Ve o, görme hassalarını idrak eder. << lâ tudrikuhul ebsâru ve huve. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o, gözleri idrak eder.

103.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Görme hassaları onu idrak edemez. Ve o, görme hassalarını idrak eder. Mukhamad rokhim mulyana alif ahmad biyadillah. 103.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru).

Latud Rikuhul - Maybe you would like to learn more about ...
Latud Rikuhul - Maybe you would like to learn more about ... from pbs.twimg.com
Gözler onu fark edip kavrayamaz. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o, gözleri idrak eder. / la tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir. Gözler onu fark edip kavrayamaz. *blog ini didirikan untuk melestarikan kearipan budaya ilmu nusantra agar tidak dilupakan dan punah ditelan zaman dilupakan anak cucu kita,kalau bukan kita yg melestarikan siapa lagi. Görme hassaları onu idrak edemez. '' gözler onu göremez.o gözleri görür.o' dur lûtfu bol ve her şeyden haberdar.'' 103.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru).

Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâru) ve huvel lâtîful habîr(habîru). görme hassaları onu idrak edemez.

O, en gizli şeyleri bilendir. 103.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o, gözleri idrak eder. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâra ve huvel lâtîful habîr. Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). 104.kad câekum basâiru min rabbikum fe men ebsara fe li nefsihi ve men amiye fe. 104.kad câekum basâiru min rabbikum fe men ebsara fe li nefsihi ve men amiye fe. Görme hassaları onu idrak edemez. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr. << lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtiful habir >>. Görme hassaları onu idrak edemez.

Последние твиты от alif (@latud_rikuhul). Görme hassaları onu idrak edemez. Ve o, görme hassalarını idrak eder. *blog ini didirikan untuk melestarikan kearipan budaya ilmu nusantra agar tidak dilupakan dan punah ditelan zaman dilupakan anak cucu kita,kalau bukan kita yg melestarikan siapa lagi. Latud rikuhul abshor wahuwa yudrikul abshor wahuwal lathiful khobir 7x tahan nafas.

Pelicans Ice Menu : Online Menu Of Pelicans Snoballs ...
Pelicans Ice Menu : Online Menu Of Pelicans Snoballs ... from i0.wp.com
Kovulmuş şeytandan allah'a sığınırım rahman ve rahim olan allah'ın ismiyle. Gözler onu fark edip kavrayamaz. 103.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). << lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtiful habir >>. La tudrikuhul ebsar ve hüve yudrikul ebsar. Latud rikuhul absoru wahwayud rikal absoro wahuwal latiful khabir. Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). gözler o'nu idrak edemez ama o, gözleri idrak eder. Arti dari ayat 103 surah al an'am (binatang ternak):

La tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir.

Lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâru) ve huvel lâtîful habîr(habîru).e lem tere ennallâhe enzele mines semâi mâen fe tusbihul ardu muhdarreh(muhdarreten). Ve huvallatiful habir allahım, her şeyi gören, ilminle her şeye nüfuz eden, haberdar olansın. Bismillahirrahmanirrahim lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr ve huvel lâtîful habîr enam suresi 103.ayet deneyin kendiniz şahit olun 21 kez okuyun niyet edin yatın. Oysa ki o, gözleri görür/bilir. Görme hassaları onu idrak edemez. 103.lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr(ebsâra) ve huvel lâtîful habîr(habîru). Görme hassaları onu idrak edemez. Dia tidak dapat dicapai oleh penglihatan mata, sedang dia dapat melihat segala yang kelihatan. Gözler onu fark edip kavrayamaz. .lâ tudrikuhul ebsâru ve huve yudrikul ebsâr (ebsâra) ve huvel lâtîful habîr (habîru). Ve o, görme hassalarını idrak eder. / la tudrikuhul ebsaru ve huve yudrikul ebsar ve huvel latiful habir. Gözler onu fark edip kavrayamaz.

Posting Komentar

0 Komentar